Αρχική
Αρχική

 

Βιβλίο επισκεπτών

Βιβλίο επισκεπτών

Χάρτης πλοήγησης
Χάρτης πλοήγησης

Ψάξτε στο 60 Δημοτικό Πάτρας


The Web
Only This Site

website translator plugin  
 

Πώς να ζωγραφίσετε παιδιά
Υπ. εκπ/κός: Δήμητρα Μυλωνάκη

Οι δύο παρουσιάσεις σας δείχνουν πώς να ζωγραφίσετε αγόρι με μακρύ παντελόνι και αγόρι με κοντό παντελόνι με απλό τρόπο. Ακολουθήστε τα βήματα πατώντας τα βελάκια και απλοποιήστε τις ζωγραφιές σας όσο πιο πολύ μπορείτε. Π.χ. μπορείτε για το πάνω μέρος του σώματος να φτιάξετε ένα όρθιο ορθογώνιο και να βγάλετε από την πάνω πλευρά του τα χέρια. Επίσης θα πρέπει να ξέρετε ότι όπως φτιάχνουμε ένα αγόρι με κοντό παντελόνι, με τον ίδιο τρόπο φτιάχνουμε κορίτσι με φούστα. Η μόνη διαφορά είναι ότι του βάζουμε μακριά μαλλιά και αντί για το κοντό παντελόνι του φτιάχνουμε μια φούστα. Προσοχή: μην ξεχάσετε να κάνετε τις ζωγραφιές σας να μιλάνε. Αυτό θα το κάνετε γράφοντας τα λόγια και κυκλώνοντάς τα με ένα συννεφάκι.


Δουλειά λιγάκι πιο περίπλοκη, αφού όσο πιο μικρά είναι τα παιδιά τόσο περισσότερες λεπτομέρειες θα πρέπει να τους δείξετε, ειδικά στη ζωγραφική του προσώπου. Μπορεί να πάρει δύο διδακτικές ώρες για να χρωματιστεί το σχέδιο.

Στη ζωγραφική σας θα σας βοηθήσουν και τα έργα των μαθητών της Β΄ τάξης του σχολείου μας που μπορείτε να θαυμάσετε παρακάτω.

  

Επιστροφή στην αρχική Δ/νση: Τέρμα Αντιγόνης, Πάτρα   Τ.Κ.: 26332  
Τηλ. και Fax: 2610-329427
Διευθυντής: Ιωάννης Δ. Αντωνίου
Δημιουργός Copyright © 2015-2016, Μυλωνάκη Δήμητρα,
δασκάλα
All Rights Reserved.

Τελευταία ενημέρωση 02/03/2016