Αρχική
Αρχική

Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2015

Βιβλίο επισκεπτών

Βιβλίο επισκεπτών

Χάρτης πλοήγησης
Χάρτης πλοήγησης

Ψάξτε στο 60


The Web
Only This Site
website translator plugin  
 

Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου


Τη 10η Φεβρουαρίου, γιορτάζεται η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου. Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου εορτάστηκε για πρώτη φορά στις 6 Φεβρουαρίου 2004 σε 16 χώρες και εφέτος γιορτάζεται για 12η φορά. Σήμερα τη γιορτάζουν πάνω από 100 χώρες παγκοσμίως! Το φετινό σύνθημά της είναι  «Όλοι μαζί, για ένα καλύτερο Διαδίκτυο!».

Στόχος της συγκεκριμένης ημέρας είναι όλοι μαζί να θυμηθούμε τους βασικούς κανόνες ασφαλείας και τη σωστή συμπεριφορά που πρέπει να έχουμε για να απολαμβάνουμε τις βόλτες μας στο ίντερνετ.
 

 

«Η Μίσυ …βρέθηκε!»: Μια ιστορία κινουμένων σχεδίων για το πώς να κάνει κανείς φίλους και πώς να σταματήσει την τρομοκρατία από τρίτους, τόσο στην αυλή του σχολείου όσο και στο Διαδίκτυο. (Πηγή: http://internet-safety.sch.gr/)

«Γονείς και κηδεμόνες»: συμβουλές για τους γονείς έτσι ώστε να μπορούν να διατηρούν την Ασφάλεια των παιδιών τους στο Διαδίκτυο. (Πηγή: http://internet-safety.sch.gr/)

Στο σχολείο μας πραγματοποιήθηκαν δύο τέτοιες διαδραστικές παρουσιάσεις την ημέρα αυτή: Μία στους μαθητές των Γ΄ και Δ΄ τάξεων από την κ. Δήμητρα Μυλωνάκη και μία στους μαθητές των Ε΄ και Στ΄ από τον κ. Στ. Μαρκαντωνάτο.
 

 

 

 

Επιστροφή στην αρχική Δ/νση: Τέρμα Αντιγόνης, Πάτρα   Τ.Κ.: 26332  
Τηλ. και Fax: 2610-329427
Διευθυντής: Ιωάννης Δ. Αντωνίου
Δημιουργός Copyright © 2015-2016, Μυλωνάκη Δήμητρα,
δασκάλα
All Rights Reserved.

Τελευταία ενημέρωση 25/02/2016