Αρχική
Αρχική

Ο κατά φαντασίαν ασθενής

Βιβλίο επισκεπτών

Βιβλίο επισκεπτών

 

Χάρτης πλοήγησης
Χάρτης πλοήγησης

Ψάξτε στο 60 Δημοτικό Πάτρας


The Web
Only This Site
website translator plugin  
 

Γιορτή λήξης σχολ. έτους 2016-17


Στις 14 Ιουνίου γιορτάστηκε στο 60ό Δημοτικό Πάτρας η λήξη του σχολικού έτους με μια καταπληκτική θεατρική παράσταση. Τα παιδιά της Δ1 τάξης υπό την καθοδήγηση της θεατρολόγου του σχολείου μας, κ. Δήμητρας Μπακοθανάση, ανέβασαν την κωμωδία του Μολιέρου "Ο κατά φαντασίαν ασθενής".

Ο κεντρικός ήρωας του έργου, ο Αργκάν, άρρωστος μόνο στην φαντασία του, έχει γίνει έρμαιο στα χέρια των επιτήδειων γιατρών της εποχής του και τυραννά τους ανθρώπους που τον περιτριγυρίζουν και τον αγαπούν.

Οι μικροί μαθητές ενθουσίασαν το κοινό, που είχε γεμίσει την αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, με τη χάρη τους, το ταπεραμέντο τους, τις υποκριτικές τους ικανότητες και το ταλέντο τους. Ήταν μια πολύ ωραία παράσταση, ευχάριστη, δροσερή, με πολύ ζωντάνια, εφάμιλλη μεγάλων θεατρικών σκηνών και οι ερμηνείες των πιτσιρικάδων μας πραγματικά εξαιρετικές! Συγχαρητήρια σε όλους και κυρίως στην κ. Μπακοθανάση, που τους δίδαξε τους ρόλους τους τέλεια!

 

Συγχαρητήρια επίσης στον γυμναστή του σχολείου μας, κ. Θ. Δορμπαράκη, που δίδαξε τα χορευτικά στα παιδιά και στην εικαστικό, κ. Χ. Βλαχάκη που έφτιαξε το σκηνικό.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας, ο Δ/ντής Α/θμιας Εκπ/σης κ. Ευάγγελος Πασσάς και πλήθος γονέων και παιδιών.

Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί στην αυλή του σχολείου από το χορευτικό τμήμα του σχολείου, ο αποχαιρετισμός των μαθητών της Στ΄ και γλέντι μέχρι αργά διοργανωμένο από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

 

 


Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι με υγεία και δύναμη.

Επιστροφή στην αρχική Δ/νση: Τέρμα Αντιγόνης, Πάτρα   Τ.Κ.: 26332  
Τηλ. και Fax: 2610-329427
Διευθυντής: Ιωάννης Δ. Αντωνίου
Δημιουργός Copyright © 2016-2017, Μυλωνάκη Δήμητρα, δασκάλα
All Rights Reserved.

Τελευταία ενημέρωση 17/06/2017