Αρχική
Αρχική

Επιμορφωτική Ημερίδα

Βιβλίο επισκεπτών

Βιβλίο επισκεπτών

 

Χάρτης πλοήγησης
Χάρτης πλοήγησης

Ψάξτε στο 60 Δημοτικό Πάτρας


The Web
Only This Site
website translator plugin  
 

Επιμορφωτική Ημερίδα Σχολικών Συμβούλων


Μια συλλογική Επιμορφωτική Ημερίδα πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στον Νομό μας την Πέμπτη 10/11/2016, στο 60ο Δ.Σ. Πατρών με τη συμμετοχή σχεδόν όλων των ειδικοτήτων και των Σχολικών Συμβούλων τους! Είχε θέμα "Η Διδακτική στην Εκπαιδευτική Διαδικασία» και συμμετείχαν περίπου εκατό εκπαιδευτικοί ΠΕ 70, 71, 05, 06, 07, 08, 16, 19 & 32 των σχολικών μονάδων της 2ης Περιφέρειας.

 

Την Ημερίδα διοργάνωσε ο Σχολικός Σύμβουλος της 2ης Περιφέρειας Αχαΐας, κ. Νικόλαος Μάνεσης και τα εργαστήρια των εκπαιδευτικών ασχολήθηκαν με τα ακόλουθα θέματα:

  • «Διδακτικά προβλήματα και εξορθολογισμός της διδακτέας ύλης», επιμορφωτής ο κ. Ν. Μάνεσης. «Ανάγνωση και Κατανόηση Κειμένων» , επιμορφωτής ο κ. Θ. Μπαρής.

  • «Η αξιολόγηση ως ανατροφοδοτικός μηχανισμός της εκπαιδευτικής διαδικασίας», επιμορφωτής ο κ. Βαλμάς Θεοφάνης, Σχολικός Σύμβουλος 9ης Περιφέρειας.

  • «Η αξιολόγηση ως ανατροφοδοτικός μηχανισμός της εκπαιδευτικής διαδικασίας», επιμορφωτής ο κ. Αγγελόπουλος Ηρακλής.

  • «Η Παραγωγή Γραπτού Λόγου στο διδακτικό αντικείμενο της Γλώσσας στο Δημοτικό Σχολείο», επιμορφωτής ο κ. Καραγιάννης Παναγιώτης

  • «Διδακτική των Θρησκευτικών», επιμορφωτές Βλάχου Ελισσάβετ, Μεταπτυχιακή φοιτήτρια Πανεπιστημίου Πατρών και Μάνεσης Νικόλαος.

  • «Η διαφοροποίηση στην εκπαιδευτική διαδικασία» και «Η Τέχνη στη Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση», επιμορφωτής ο κ. Ρισβάς Αθανάσιος, Σχολικός Σύμβουλος Ειδικής Αγωγής, για τους εκπαιδευτικούς ΠΕ 71, 07, 08, 32 όλων των σχολικών μονάδων της Περιφέρειας.

  • «Οργάνωση της Ύλης βάσει του Ενιαίου Προγράμματος Σπουδών Ξένων Γλωσσών (ΕΠΣ-ΞΓ)» και «Δυσλεξία και διαφοροποιημένη διδασκαλία της Γαλλικής Γλώσσας», επιμορφώτρια η κ. Χάντζου – Sangnier Ελένη, Σχολική Σύμβουλος Γαλλικής Γλώσσας για τους εκπαιδευτικούς ΠΕ 05, όλων των σχολικών μονάδων της 2ης Περιφέρειας.

  • «Οργάνωση της Ύλης βάσει του Ενιαίου Προγράμματος Σπουδών Ξένων Γλωσσών (ΕΠΣ-ΞΓ)» και «Δυσλεξία και διαφοροποιημένη διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας», επιμορφωτής ο κ. Χούσος Βελισσάριος, Σχολικός Σύμβουλος Αγγλικής Γλώσσας για τους εκπαιδευτικούς ΠΕ 06, όλων των σχολικών μονάδων της 2ης Περιφέρειας.

  • «Διδάσκοντας Μουσική στην Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού» και «Προετοιμάζοντας τους μαθητές για την εισαγωγή στα Μουσικά Σχολεία», επιμορφώτρια η κ. Σακκά Κωστούλα, Σχολική Σύμβουλος Μουσικής για τους εκπαιδευτικούς ΠΕ 16, όλων των σχολικών μονάδων της 2ης Περιφέρειας.

  • «Πληροφορική και διδασκαλία στο Δημοτικό Σχολείο» και «Πληροφορική και διδασκαλία στο Δημοτικό Σχολείο», επιμορφωτής ο κ. Μπίρμπας Θεόδωρος, Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής για τους εκπαιδευτικούς ΠΕ 19, όλων των σχολικών μονάδων της 2ης Περιφέρειας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες για αυτή την πολύ ωραία δράση που έφερε σε επαφή μεγάλο μέρος του εκπαιδευτικού κόσμου της πόλης μας. 

Επιστροφή στην αρχική Δ/νση: Τέρμα Αντιγόνης, Πάτρα   Τ.Κ.: 26332  
Τηλ. και Fax: 2610-329427
Διευθυντής: Ιωάννης Δ. Αντωνίου
Δημιουργός Copyright © 2016-2017, Μυλωνάκη Δήμητρα, δασκάλα
All Rights Reserved.

Τελευταία ενημέρωση 04/11/2016