Αρχική
Αρχική

Ιεροί τόποι, ιερές πορείες

Βιβλίο επισκεπτών

Βιβλίο επισκεπτών

Χάρτης πλοήγησης
Χάρτης πλοήγησης

Ψάξτε στο 60


The Web
Only This Site
website translator plugin  

Ιεροί τόποι και ιερές πορείες
Υπ. εκπ/κός: Δήμητρα Μυλωνάκη
Δ΄ τάξη

 
  • Δείτε μια ωραία παρουσίαση της πέμπτης θεματικής ενότητας των Θρησκευτικών της Δ΄ τάξης "Ιεροί τόποι και ιερές πορείες".
 
ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  • Το ταξίδι της ζωής μας: Τι σας έρχεται στο νου όταν ακούτε τη λέξη «ταξίδι»; Συμπληρώστε με την ομάδα σας μια «αράχνη». Αναφερθείτε σε προετοιμασία, αισθήματα, ανάγκες, διαθέσεις, σκοπό.
  • Προετοιμάζοντας και κάνοντας ένα ταξίδι: Φανταστείτε ότι θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι με τους φίλους της ομάδας σας. Οργανώστε το. Κατεβάστε όλη την εργασία από ΕΔΩ.
    Δείτε στην παρακάτω παρουσίαση την εργασία έτσι όπως τη δούλεψαν οι τέσσερις ομάδες μαθητών της Δ2 τάξης του σχολείου μας.

 

  • Η ομορφιά και η σημασία των ταξιδιών: Εργασία σε ομάδες: Τι θα θέλατε να δείξετε σε κάποιον που θα ερχόταν στην πόλη μας; Τι θα μπορούσατε να του προσφέρετε; Πού θα μπορούσατε να τον πάτε για να διασκεδάσει; Κατεβάστε όλη την εργασία από ΕΔΩ. Δείτε στην παρακάτω παρουσίαση την εργασία έτσι όπως τη δούλεψαν οι μαθητές της Δ2 τάξης του σχολείου μας.

 

  • Δείξτε στον χάρτη τα ταξίδια του Χριστού. Ο χάρτης ΕΔΩ.
  • Οργανώστε μια φανταστική επίσκεψη σε έναν προσκυνηματικό προορισμό της πατρίδας μας. Κατεβάστε όλη την εργασία από ΕΔΩ.

 

Επιστροφή στην αρχική Δ/νση: Τέρμα Αντιγόνης, Πάτρα   Τ.Κ.: 26332  
Τηλ. και Fax: 2610-329427
Διευθυντής: Ιωάννης Δ. Αντωνίου
Δημιουργός Copyright © 2016-2017, Μυλωνάκη Δήμητρα,
δασκάλα
All Rights Reserved.

Τελευταία ενημέρωση 16/02/2017