Αρχική
Αρχική

παιχνίιδι προπαίδειας

Βιβλίο επισκεπτών

Βιβλίο επισκεπτών

Χάρτης πλοήγησης
Χάρτης πλοήγησης

Ψάξτε στο 60


The Web
Only This Site
website translator plugin  

Προπαίδεια και πολλαπλασιασμός

 

Εδώ μπορείς να βρεις διάφορα παιχνίδια που θα σε βοηθήσουν να αποστηθίσεις την προπαίδεια.

Τα δέντρα της προπαίδειας ΕΔΩ. Πρώτα διάλεξε ένα δέντρο κάνοντας πάνω του κλικ. Μέτα κάνε κλικ στο άσπρο κουτάκι και γράψε το αποτέλεσμα. Πάτα το check για να δεις αν απάντησες σωστά. Για κάθε προπαίδεια που απαντάς σωστά, παίρνεις έναν πόντο.

Τα μαγνητάκια ΕΔΩ. Πάτα next για να ξεκινήσεις το παιχνίδι. Στην επόμενη οθόνη διάλεξε το επίπεδο Α. Στην επόμενη οθόνη για αρχή σε συμβουλεύουμε να μην διαλέξεις το ρολόι για να είσαι λίγο πιο άνετος. Τώρα ξεκινάς το παιχνίδι: φτιάχνει τη λύση σέρνοντας τα σωστά μαγνητάκια στη σωστή θέση. Πατάς το next για να πας στην επόμενη άσκηση. Όταν εξασκηθείς αρκετά και γίνεις πολύ καλός μπορείς να δυσκολέψεις το παιχνίδι διαλέγοντας το επίπεδο Β ή διαλέγοντας το ρολόι.

Βοηθήστε τη Μόλυ να φορτώσει την καμήλα της ΕΔΩ. Πρώτα διαλέξτε επίπεδο, μέτριο, δύσκολο, πολύ δύσκολο και μετά πατήστε play. Ύστερα πρέπει να λογαριάσετε πόσα πράγματα φέρνει κάθε φορά ο βοηθός της για να φορτώσουν την καμήλα και να πατήσεις το σωστό αποτέλεσμα.

Παίξε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι πολλαπλασιασμού ΕΔΩ. Αρχικά θα πρέπει να διαλέξεις πόσα άτομα θα παίξουν (1-4) με τα βελάκια πάνω και κάτω. Μετά θα πρέπει να αλλάξεις το όνομα του παίχτη σου. Ύστερα το παιχνίδι σου φτιάχνει έναν πίνακα πολλαπλασιασμών διαβαθμισμένης δυσκολίας. Οι πολλαπλασιασμοί που κρύβονται πίσω από τις κάρτες με το 100 είναι εύκολοι, αυτοί που κρύβονται πίσω από τις κάρτες με το 200 είναι πιο δύσκολοι και όσοι κρύβονται στις κάρτες με το 300 είναι οι πιο δύσκολοι. Αν μαζέψεις αρκετούς πόντους το παιχνίδι σου δίνει τη δυνατότητα να τυπώσεις και δίπλωμα επιτυχίας!


Επιστροφή στην αρχική Δ/νση: Τέρμα Αντιγόνης, Πάτρα   Τ.Κ.: 26332  
Τηλ. και Fax: 2610-329427
Διευθυντής: Ιωάννης Δ. Αντωνίου
Δημιουργός Copyright © 2015-2016, Μυλωνάκη Δήμητρα,
δασκάλα
All Rights Reserved.

Τελευταία ενημέρωση 25/02/2016