Αρχική
Αρχική

Βιβλίο επισκεπτών

Βιβλίο επισκεπτών

Χάρτης πλοήγησης
Χάρτης πλοήγησης

Ψάξτε στο 60


The Web
Only This Site

website translator plugin  

Μαγειρική στην τάξη: Αγγουροσαλάτα με φέτα


H συνταγή εκτελέστηκε στα πλαίσια του Προγράμματος Αγωγής Υγείας "Τρώω ό,τι δε με τρώει", B΄ τάξη. 2010-2011
Σχολικό έτος 2010-2011, Β1 τάξη
Υπ. εκπ/κός: Δήμητρα Μυλωνάκη
 

 

Καθαρίζετε τα αγγούρια

ΥΛΙΚΑ

2 αγγούρια
1 πιπεριά
100 γρ. φέτα
άνηθος ψιλοκομμένος
αλάτι, πιπέρι
λίγο λάδι

Κόβετε τη φέτα

Κόβετε τα αγγούρια


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1.     Πλένουμε τα δύο αγγούρια και την πιπεριά.
2.   Κόβουμε τα αγγούρια και την πιπεριά και τα βάζουμε μέσα σε ένα βαθύ μπολ.
3.   Κόβουμε τη φέτα και τη βάζουμε στο μπολ.
4.   Τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
5.  Βάζουμε λάδι, αλάτι και πιπέρι.
6.   Ανακατεύουμε καλά και στολίζουμε με τον ψιλοκομμένο άνηθο.

 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
 

Προσθέτετε λάδι

Κόβετε τις πιπεριές

Προσφέρετε

Επιστροφή στην αρχική Δ/νση: Τέρμα Αντιγόνης, Πάτρα   Τ.Κ.: 26332  
Τηλ. και Fax: 2610-329427
Διευθυντής: Ιωάννης Δ. Αντωνίου
Δημιουργός Copyright © 2015-2016, Μυλωνάκη Δήμητρα,
δασκάλα
All Rights Reserved.

Τελευταία ενημέρωση 25/02/2016