Αρχική
Αρχική

Βιβλίο επισκεπτών

Βιβλίο επισκεπτών

Χάρτης πλοήγησης
Χάρτης πλοήγησης

Ψάξτε στο 60


The Web
Only This Site

website translator plugin  

Μαγειρική στην τάξη: Αυγά σκραμπλ


H συνταγή εκτελέστηκε στα πλαίσια του Προγράμματος Αγωγής Υγείας "Τρώω ό,τι δε με τρώει"
Σχολικό έτος 2010-2011, Β1 τάξη
Υπ. εκπ/κός: Δήμητρα Μυλωνάκη
 

 

Βάζετε λάδι στο τηγάνι

ΥΛΙΚΑ

4 αυγά
λίγο λάδι 
4 κουτ. της σούπας γάλα
αλάτι, πιπέρι
3 ντομάτες
3 φέτες ψωμί του τοστ
 

Ανακατεύετε

Σπάτε τα αυγά


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1.     Βάζετε στο τηγάνι λίγο λάδι.
2.  Σε ένα μπολ σπάτε τα αυγά, ρίχνετε το γάλα και ανακατεύετε.
3.  Βάζετε αλάτι και πιπέρι.
4.  Αδειάζετε το μείγμα των αυγών στο τηγάνι και το τηγανίζετε μέχρι να πήξει.
5.  Ψήνετε το ψωμί και το βάζετε στα πιάτα.
6.  
Όταν γίνουν τα αυγά τα σερβίρετε στο φρυγανισμένο ψωμί.

 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
 

Σερβίρετε

Προσθέτε γάλα

Τρώτε

Επιστροφή στην αρχική Δ/νση: Τέρμα Αντιγόνης, Πάτρα   Τ.Κ.: 26332  
Τηλ. και Fax: 2610-329427
Διευθυντής: Ιωάννης Δ. Αντωνίου
Δημιουργός Copyright © 2015-2016, Μυλωνάκη Δήμητρα,
δασκάλα
All Rights Reserved.

Τελευταία ενημέρωση 25/02/2016