Αρχική
Αρχική

Βιβλίο επισκεπτών

Βιβλίο επισκεπτών

Χάρτης πλοήγησης
Χάρτης πλοήγησης

Ψάξτε στο 60


The Web
Only This Site

website translator plugin  

Μαγειρική στην τάξη: Γλυκό ψυγείου με τυρί


H συνταγή εκτελέστηκε παραμονές Χριστουγέννων
Σχολικό έτος 2009-2010, Α1 τάξη
Υπ. εκπ/κός: Δήμητρα Μυλωνάκη
 

 

Βάζουμε σε μπολ γάλα με κακάο

ΥΛΙΚΑ

6 πακέτα πτι-μπερ
2 πακέτα σαντιγί
2 πακέτα τυρί κρέμα
Philadelfia
2 λίτρα γάλα
λίγο κακάο
2 σακουλάκια νιφάδες σοκολάτας
2 σακουλάκια τρούφα

Απλώνουμε στρώσεις μπισκότων και κρέμας

Ρίχνουμε το τυρί στη σαντιγί


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Βάζουμε σε ένα μπολ  γάλα και λιώνουμε μέσα κακάο.
2. Χτυπάμε τη σαντιγί με το τυρί κρέμα.
3. Βουτάμε τα μπισκότα στο μπολ με το γάλα και απλώνουμε μια στρώση σε ένα ορθογώνιο ταψί ή πυρέξ.
4. Απλώνουμε μια στρώση σαντιγί+κρέμα πάνω από τα μπισκότα και συνεχίζουμε τις στρώσεις τελειώνοντας με κρέμα.
5. Από πάνω πασπαλίζουμε με τρούφα, νιφάδες σοκαλάτας, ξηρούς καρπούς ή ότι άλλο τραβάει η όρεξή μας.
6. Αφήνουμε στο ψυγείο 6-7 ώρες και απολαυμάνουμε το ντελίσιους γλυκό μας.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Πασπαλίζουμε με τρούφα

Χτυπάμε την κρέμα του γλυκού

Απολαυμάνουμε το γλυκό μας

Επιστροφή στην αρχική Δ/νση: Τέρμα Αντιγόνης, Πάτρα   Τ.Κ.: 26332  
Τηλ. και Fax: 2610-329427
Διευθυντής: Ιωάννης Δ. Αντωνίου
Δημιουργός Copyright © 2015-2016, Μυλωνάκη Δήμητρα,
δασκάλα
All Rights Reserved.

Τελευταία ενημέρωση 25/02/2016