Αρχική
Αρχική

Βιβλίο επισκεπτών

Βιβλίο επισκεπτών

Χάρτης πλοήγησης
Χάρτης πλοήγησης

Ψάξτε στο 60


The Web
Only This Site

website translator plugin  

Μαγειρική στην τάξη: Κορμός με μπισκότα


Η συνταγή εκτελέστηκε στην τάξη παραμονές Χριστουγέννων.
Σχολικό έτος 2014-2015,
Ε5
΄ τάξη.
Υπ. εκπ/κός:
Γεωργία Κοσμίδη
 

 

Πλάθουμε το μείγμα


ΥΛΙΚΑ
:

1 πακέτο μπισκότα
200 γρ. ζάχαρη άχνη
200 γρ. βούτυρο
200 γρ. κουβερτούρα
1 φλιτζάνι ζεστό καφέ

Πλάθουμε το μείγμα

Πλάθουμε το μείγμα


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα.
2. Βάζουμε τα τρίμματα από τα μπισκότα σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το βούτυρο και πλάθουμε το μείγμα με τα χέρια.
3. Προσθέτουμε τον καφέ και την κουβερτούρα, ανακατεύοντας καλά μέχρι να γίνει ζύμη.
4. Βάζουμε τη ζύμη πάνω σε αλουμινόχαρτο.
5. Με το αλουμινόχαρτο δίνουμε στη ζύμη σχήμα κορμού.
6. Βάζουμε τον κορμό στο ψυγείο.
7. Καλύπτουμε τον κορμό με τη λιωμένη σοκολάτα.

 

Καλύπτουμε τον κορμό με τη λιωμένη σοκολάτα

Έτοιμος ο κορμός

Τον τρώμε με τους φίλους μας.

Επιστροφή στην αρχική Δ/νση: Τέρμα Αντιγόνης, Πάτρα   Τ.Κ.: 26332  
Τηλ. και Fax: 2610-329427
Διευθυντής: Ιωάννης Δ. Αντωνίου
Δημιουργός Copyright © 2015-2016, Μυλωνάκη Δήμητρα,
δασκάλα
All Rights Reserved.

Τελευταία ενημέρωση 25/02/2016