Αρχική
Αρχική

Βιβλίο επισκεπτών

Βιβλίο επισκεπτών

Χάρτης πλοήγησης
Χάρτης πλοήγησης

Ψάξτε στο 60


The Web
Only This Site

website translator plugin  

Μαγειρική στην τάξη: Τρουφάκια μπισκότου με μπόλικη τρούφα


H συνταγή εκτελέστηκε Τσικνοπέμπτη
Σχολικό έτος 2007-2008, Α1 τάξη
Υπ. εκπ/κός: Δήμητρα Μυλωνάκη
 

 

Λιωνουμε τα καρύδια

ΥΛΙΚΑ:

1 βιτάμ
4 φλιτζάνια καρύδια
2 πακέτα πτι-μπερ Παπαδοπούλου
1 φλιτζάνα γάλα
8 κουταλιές ζάχαρη άχνη
6 κουταλιές κακάο
4 σακουλάκια πολύχρωμη τρούφα

Ρίχνουμε και τα πτι-μπερ θρυμματισμένα.

Ρίχνουμε τη ζάχαρη και το κακάο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Βάζουμε σε μία λεκάνη το βιτάμ σε φυσική θερμοκρασία.
2. Κοπανάμε τα καρύδια και τα ρίχνουμε μέσα.
3. Σπάμε τα μπισκότα και τα ρίχνουμε μέσα. Ανακατεύουμε.
4. Ρίχνουμε το γάλα σιγά σιγά και ανακατεύουμε.
5. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και το κακάο.

6.
Παίρνουμε κομματάκια από τη ζύμη μας και την πλάθουμε σε μικρά μπαλάκια.
7. Τα μπαλάκια τα γυρίζουμε σε
ένα πιάτο με πολύχρωμη τρούφα.
8. Τα τοποθετούμε σε ωραία πιατέλα και τα αφήνουμε μία νύχτα στο ψυγείο.
9. Την άλλη μέρα τρώμε όσα περισσότερα μπορούμε.

 

Έτοιμα τα τρουφάκια μας.

Προσθέτουμε και το γάλα και ζυμώνουμε

Τρώμε όσα περισσότερα μπορούμε!

Επιστροφή στην αρχική Δ/νση: Τέρμα Αντιγόνης, Πάτρα   Τ.Κ.: 26332  
Τηλ. και Fax: 2610-329427
Διευθυντής: Ιωάννης Δ. Αντωνίου
Δημιουργός Copyright © 2015-2016, Μυλωνάκη Δήμητρα,
δασκάλα
All Rights Reserved.

Τελευταία ενημέρωση 25/02/2016